Monika

Monika

Anotace: archivní... :D

Monika

Vezmu si v neděli malinké zrcátko,

sluníčkem posvítím na tvář ti prasátko,

pojď dolů po schodech, přibliž se drobátko,

procházet uličkami, můžem se zakrátko.

Vlasy máš blonďaté, jak malé kuřátko,

to ti tam Pán Býček nasypal pozlátko.

Ručkou svou drobounkou pohladíš mi volátko,

já se ti zasměji a pravím telátko.

Zvířátky jmenoval bych tě rád toliko,

teď tě však oslovím, jen pouhým Moniko.

Autor May Bee, 26.02.2015
Přečteno 311x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí