Špatná výchova!

Špatná výchova!

Anotace: Dnešní mládež a grogy! To vážně nevidíte že i ty základní školy jsou plné drog a nebo to vidět nechcete? Otevřete oči a rozhlédněte se!!!

Co se to tu s tou mládeží děje?
Z drogami zkušenosti, sotva třináct jim je.
Nechápajícně po těch dětech koukám,
mezi duševními mrtvolami se tu potloukám.

Vždyť i s drogami na ulici obchodují,
vaše děti samy o sebe se postarají?
Cožpak to na nich nikdo nevidíte?
Jistě! Sebe z toho neviníte...

Jen řekněte mi, co bude, když to tak půjde dál?
Hnus! Dítě neviné by nikdo netrestal...
Je normální, že děti dealují tu nejen perník?
Vážně těm dětem a rodičům jejich dal bych přes ciferník.

V tomto světě míti děti, to abych měl snad strach?
To děcko, co dealuje, je normálně sprostý vrah.
Ne! S takovýmito se já babrat nebudu,
vhýbejte se mi... Jinak? Žalobu podat půjdu.

No co se mi tu teďka tak připitoměle divíte?
Nechápu... Co jste to za rodiče, že o dětech svých nevíte?
Jen řekněte... Co donutilo je ke drogám utíkat?
A co ty světe??? Kde vzali chuť peníze získat?
Autor RešHeNúnHe, 02.02.2007
Přečteno 300x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je pravda. Skutečně by s tím chtělo něco udělat. Ale na tohle je potřeba trochu více lidí...Není-liž pravda...

05.02.2007 10:43:00 | Láďa

Souhlasím... Nakonec, bylo by dobré o tomto, a nejen tomto hovořiti zvela veřejně a nahlas. NEJEN HOVOŘITI!!!

02.02.2007 09:05:00 | RešHeNúnHe

Myšlenka je to dobrá, ale možná bych to spíše hodil do úvah a nebo někam tím směrem...Jen můj osobní názor...

02.02.2007 08:50:00 | Láďa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí