Probuzení smyslů

Probuzení smyslů

Anotace: těsně po probuzení.....

Na víčka popadal Ti hvězdný prach,

probuzení se hlásí o slovo.

Neboj se, pomalu otevírej oči, ne žádný krach či strach

nic co by šíleně bolelo.

 

Zhluboka dýchej, vnímej jak vše vítá nový den,

myšlenky dobré si nech, zlé ponechej zlému

Muž má třeba ted hlavu plnou žen, nebo že by to byl sen?

A celá rota mužů hlídá v tom samém snu tu osudovou ženu.

 

Nech se unášet přítomností, na minulost vzpomínej a budoucnosti řekni Ano,

vstřícnost pošli po všech blízkých duších dál a dál.

Noci řekni sbohem, jen pro ten dnešní den nevídáno, neslýcháno

A svému okamžiku kraluj jako ten nejváženější král....

 

TAK KRÁSNÉ RÁNO:-)

 

 

Autor Danuela, 28.02.2015
Přečteno 236x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí