Vo dvoch sa to lepšie ťahá

Vo dvoch sa to lepšie ťahá

Anotace: Keď si išla na WC chytil som ťa za plece

Vravela mi jedna deva
čo je vraj v znemení LEVA
namiešaj mi whisky
Vo dvoch sa to lepšie ťahá
dobre padne táto vlaha
budeme si blízky
Svet má záujmové sféry
ten kto na druhého mieri
je v znamení STRELCA
RAK sa s múzou asi ruší
snažíš sa o súlad duší
máš ma za umelca

Som v znamení BARANA
vstávam skoro za rána
mám už taký zvyk
Keď si išla na WC
chytil som ťa za plece
asi budem BÝK

Na lásku si ťažko zvykám
odpusti mi že ti tykám
sme ako BLÍŽENCI
Nasadím ti na krk putá
ty sa brániš preľaknutá
budeme milenci
Vypijeme čašu vína
láska a smäd nevyschýna
večer ani zrána
Vo dvoch sa to lepšie ťahá
ležíš pri mne celkom nahá
nechceš zostať PANNA
Autor Luboško, 02.02.2007
Přečteno 286x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

.... jsem blázen
na blbiny bazén ...
.... a také "Beran" .... 8.4,...

07.02.2007 14:17:00 | HarryHH

Je to lákavé.Buseš otvírat věštírnu na Webu?

02.02.2007 18:20:00 | s.e.n

Náruživý astrolog.

02.02.2007 09:23:00 | smudlinek

Kam na to chodíte :-) moc pěkný

02.02.2007 09:22:00 | rosandr

pěkné a mimochodem ja sem rak:)

02.02.2007 09:20:00 | ejwo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí