ZATMÍVÁNÍ 4

ZATMÍVÁNÍ 4

Anotace: ...

Sbírka: ZATMÍVANÍ

cítil jsem ji některý z minulých dnů
ve snu
začalo to sjetím z hor
cestou bílých šeříků
až skončili jsme spolu v bažině

dnem jsem odpovídal hledání
jestli ve snu přišla skutečně ona

v poslední chvíli zůstala chatrč a strach vedle štěstí..

ať můj tekutý démon ve skle leptá křemičitan..
já se potřebuji vrátit do snu
zajímá mne
co s příšerou
od ní nemám jizvy na zápěstí
jsou ještě čerstvé

počkám na zítřek
nač mne osvobodíš
Autor J's .., 01.03.2015
Přečteno 259x
Tipy 6
Poslední tipující: Aida, adaj, básněnka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jé ta je krásně jemně zoufalá jdu číst další

myslím, že ti budu rozumět

já myluji zoufalé básničky
opravdu
k uzoufání

15.03.2015 13:53:32 | zoufalec

yo

16.03.2015 00:07:46 | J's ..

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí