Premena

Premena

Anotace: -

Premena

Unášaný na vlnách tmy,
keď vchádzaš do môjho spánku,
keď čítam ťa a otáčam stránku,
keď srdce rýchlo pulzuje mi.

Ja bojím sa vtedy. Skryjem oči, dlane
ústa zamknem, hlasu nedám znieť.
Som tu, a predsa ma tu niet
a v hlave myšlienky pláne.

Biť ma môžeš, šľahať po tvári,
sľubuj trebárs zlato do vena!
Blúdiť môžeš vo mne, ako ozvena
či kľačať s plačom pri oltári.

Ja bojím sa milovať, MR. Hyde vo mne ožil,
ja bojím sa unášaný do diale,
ja bojím sa srdca, na teba myslí stále
si ako droga, vchádzaš mi do žíl.

Autor IronDodo, 01.03.2015
Přečteno 254x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Jort, adaj, Lůca
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí