Jak by si svět přál

Jak by si svět přál

Anotace: hodina literatury??to asi ne!!

Jak by si svět přál,
abych o něj věčně stál,
co mi bylo shůry dáno
na růžích, v hrobě z listí ustláno
jak Romeo v Julii svůj obraz měl
zvon hrbáče se teskně rozezněl

jak by si svět přál,
kdo pláče, aby se smál,
radu moudrých sťal,
sekeru války do rukou vzal
jak Romeo v Julii svůj obraz měl
zvon hrbáče se teskně rozezněl

jak by si svět přál,
abych křižoval se dál,
beze slov miloval svůj žal
Ježíše živého si nevšímal
jak Romeo v Julii svůj obraz měl
zvon hrbáče se teskně rozezněl.
Autor Cofin, 01.03.2015
Přečteno 241x
Tipy 1
Poslední tipující: Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí