Pád

Pád

Anotace: Opět má deprese v básni. :/ Takže opět bez umělecké ambice...

Padám do ticha své úzkosti,
srdce plné lidské hořkosti.

Padám ze zloby úst pyšných,
kradou se do snů mých.

Padám, jak hvězda v hodině smrti,
zloba druhých mě neustále drtí.

Padám a ztrácím jas dětských očí,
pán Smutek kolem srdce se stále točí.

Padám...padám,strach kolem,
když projíždím nočním polem.

Padám do temnoty paní Nenávisti,
všichni svou výhrou tak jistí.

Padám a už nechci vstát,
navždy sbohem všemu dát.

Padám...sbohem, díky za pár úsměvů,
už na mě čekají tlamy zlých lvů.

Padám do ticha své úzkosti,
zbývají po mě pouhé kosti...
Autor Rezka Štrochová, 03.03.2015
Přečteno 200x
Tipy 2
Poslední tipující: kara11, vodnař
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí