Carpe Diem

Carpe Diem

Anotace: Jen tak pro radost z dnešního slunečního dne...

Pod stromem v pozici sedící,
užívám si pohled přímo dech beroucí.
Tady a Teď s Matkou Zemí spojený,
cítím se tak volný a znovuzrozený.
Já to už prostě občas takhle mám,
utíkám od lidí a jsem úplně sám. 

 

Závírám oči -

vnímám všechnu energii světa,
cítím se volný -

jako pták který kolem volně  létá.


Všechny negace odcházejí ven z mé hlavy,
a já si užívám tyhle bezmyšlenkové stavy...

Autor WIRUS, 03.03.2015
Přečteno 260x
Tipy 5
Poslední tipující: jitoush, jitka.svobodova, knihomolka, Julien, Jort
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já to mám taky tak, do přírody si chodím vyčistit hlavu...

04.03.2015 00:03:43 | Julien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí