Zima

Zima

Anotace: ...

Na zem spadané

barevné listí ze stromu

čas už odvál

Listopad schoulil se

a je pryč


Bílá peřina

pod botami praská

a voda v led

se promění

Přišel čas bílý

Přišel čas zimy

kdy mráz nám kreslí

obrazy

Když podají sněhové vločky

a do nich

slunce nám svítí

tak nádherně

ty vločky třpytí se

přišla zima i chlad

Autor Bufik, 04.03.2015
Přečteno 247x
Tipy 4
Poslední tipující: Holis, Nespavec, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jaká zima?!?! Dej mi ruku, bude nám príma ;)

04.03.2015 19:03:41 | Nespavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí