Osvobození dívky

Osvobození dívky

Anotace: V lese, tam kde zima bývá, mladá dívka tiše sníva. Vidí nebe, stromy, louku, myš si...

V lese, tam kde zima bývá,
mladá dívka tiše sníva.
Vidí nebe, stromy, louku,
myš si běží po palouku.

Nad smrtí se zamyslý,
na nic jiného nemyslí.
Tma se tiše blíží,
u srdce jí tíží

K tomu aby šťastná byla,
stačila podřízlá žíla.
Krev jí teče mezi poly,
nic necítí, nic nebolí.

Za dva dny jí hledají,
ona mizí potají.
Mizí tam nahoru,navždy,
tam kam půjde zřejmě každý.
Autor Terr, 04.03.2015
Přečteno 249x
Tipy 1
Poslední tipující: skřitek
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"Nad smrtí se zamyslý". Má tam být "zamyslí", krásná vílo!

22.03.2015 16:33:11 | Adramelech

Ano, omlouvám se :)

26.03.2015 23:00:31 | Terr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí