Česká identita

Česká identita

Anotace: ... v nepřetržitém toku

Lidská česká identita
hodí se tak do jelita
na to nač jsou jedni hrdí
jiní zase klidně prdí

závist budí v lidech zlobu
bez ohledu na svou dobu
nespokojenost je módní
a tak jde to dál den po dni

stále všeho málo mají
na vše kolem nadávají
žádný režim dobrý není
v tom jsou Češi utvrzeni

- Komunisti byli zlatí
k čemu jsou nám demokrati -
straší v hlavách primitivů
v zemi české - není divu

že kulové také měli
na to dávno zapomněli
kašlali na zadní vrátka
na to je již paměť krátká

dobře se jim zřejmě žilo
starat se je netížilo
na úroveň na plat malý
tenkrát také nadávali

teď již nadávají zase
nevyzná se v tom už prase
nikdy není pravá chvíle
k probuzení vlastní píle

pořád je proč nadávat
a člověk to dělá rád
Autor Heron, 02.02.2007
Přečteno 296x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

ypadá to, že máme stejné mýšleni. paráda

02.02.2007 10:14:00 | ejwo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí