Jsi Anděl

Jsi Anděl

Anotace: ...

Jsi Anděl

   co sedí na rohu postele

Jsi Anděl

   co se vzdal modliteb v kostele

Jsi Anděl

   co nikdy už nevzlétne


Jsi Anděl

   kterému křídla dávno zlámali

Jsi Anděl

   co létal nad řekami a horami


Jsi Anděl

   co se modlil a prosil za druhé

Jsi Anděl

   co téměř všechno věděl o světě


Jsi Anděl

   co ztratil svou sílu

Jsi Anděl

   pro lidi jenž ztratili víru


Jsi Anděl

  co pláče a naříká

Jsi Anděl

   co dávno už nelítá


Jsi Anděl

   jsi křehký jak porcelán

   co silou času

   byl jsi tak trochu udolán


Jsi Anděl

   jenž bloudí sám po zemi

Jsi Anděl

   jehož rmoutí zlé osudy


Jsi Anděl

   jehož rány se nezhojí

Jsi Anděl

   jehož víru nikdo nezlomí


Jsi Anděl

   co nemá na čele vrásky

Jsi Anděl

   co si hlavu nedělá

   z nešťastné lásky


Jsi Anděl

   co nikdy nesází

   ani na předem prohrané sázky

Jsi Anděl

   co nečte mezi řádky


Jsi Anděl  

   jenž je mi velmi vzácný

Jsi Anděl

   co vyslyší mé nářky


Jsi Anděl

   co sedí na rohu mé postele

Jsi Anděl

   který se u kamen hřeje


Jsi Anděl

   co věrně střeží mě


Jsi Anděl

   co dodává mi víru

Jsi Anděl

   co nabírá novou sílu

 



Autor Bufik, 05.03.2015
Přečteno 300x
Tipy 2
Poslední tipující: zelená víla, Nespavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí