Změna

Změna

Anotace: ...

Změna!

Slavnostně oznamuji že jsem dospěl .. ne dělám si jen prdel! ouvej
¤trofej..

Šuflíček na pocity
a touhy
jsem na chvíli zavřel

pane bože ...

život mi nadělil změnu za změnou
¤bordel ..

za tři měsíce jsem znovu objevil modrooké štěstí ...
chtěli mě zabít ...
¤žádná prdel..
předstěhoval jsem se ... a navyk si znovu k rumu

možná je to málo

pro mne je to hromada změn
z měšťáčka se stala figura
mezi 16 domy

chodí do hospody!
¤ v monday

tyká si s 60tníky!

¤verše jako raper...

půl roku v práci
je ze mne dřevomodelář
naplno!
a obratky...

¤ a jako alkoholik jsem známej

změna je život!
život je změna?

snad na chvíli bude klid
a ¤oukey
Autor Kubský P., 08.03.2015
Přečteno 336x
Tipy 14
Poslední tipující: Akrij8, Hesiona-Essylt, lukassnajdr, jitoush, Nikita44, Pamína, Amonasr, Frr, Agapé, AndreaM, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Osobitý styl - má to zvláštní, zajímavý rytmus, líbí se mi ta živelnost s jakýmsi nadhledem (to bude ta počínající dospělost)... :-))

08.03.2015 18:37:03 | Amonasr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí