Věnováno světu

Věnováno světu

Anotace: ...

Udělej cokoli,
předem ti odpouštím.
Vím, že to dokážu,
jsem boží součástí.

Udělej cokoli,
sotva mě zklameš.
Zbabělec – hrdina,
z nicoty vstaneš.

Udělej cokoli,
stvoření nebo zmar.
Ty sám jsi pro sebe
prokletí jako dar.

S upřímnou vděčností
celému světu.
Dík němu den co den
vadnu i kvetu.
Autor Agapé, 08.03.2015
Přečteno 246x
Tipy 6
Poslední tipující: bogen, Rozina, lexus, adaj, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je v tom jistá nadsázka, samozřejmě. Díky :)

08.03.2015 16:43:44 | Agapé

Moc pěkná. Jen to s tím -cokoli- nepřehánět.

08.03.2015 15:36:00 | adaj

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí