Proč necháš mne milovat

Proč necháš mne milovat

Anotace: ...

Včerejší den byl peklem pro mne

že ráj Ty jsi mi dala znát

nechalas mne říct, že mám Tě rád

však Tvá slova - noc za jasu dne

 

Proč, když jsem žádal být odmítnut

Tys neřekla slovo jediné

já políbil Tě a Tys neřekla ne

a já bych dal duši svou v tu chvíli spočinout

 

Proč mučíš mne tím, že chceš lásku mou

proč mučíš mne tichým souhlasem svým

když přáním mým dnes zdaleka jediným

je držet Tě v náručí, či zavřít se před Tebou

 

Proč dáváš mi naději

když nechceš, abych ji měl

když nechceš bych políbit Tě směl

zemřel bych raději

 

Teď je již pozdě vzít to zpět

zachraň mé srdce nebo jej zlom

stejnak jsem suchý, holý strom

s iluzí života - včely co dělají med

 

Ta slova jsou k Tobě, snad slzy Ti přinesou

já nechci Ti ublížit tím

jen řekni jestli doufat smím

že získám někdy i já lásku Tvou

Autor Vyvrženec, 08.03.2015
Přečteno 407x
Tipy 1
Poslední tipující: Lioness
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jeden moudrý řekl: Nebýt milován je smůla, ale nemilovat je neštěstí. Co Ty na to?

08.03.2015 19:53:11 | Baphomet

Já na to ... pravda :)
Někdy přemýšlím, jaké by to bylo zamilovat se do hvězdy na obloze. Nikdy ji nemůžeš mít, ale vždycky to budeš vědět.

08.03.2015 23:38:42 | Vyvrženec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí