Sebeklamné pomyšlení

Sebeklamné pomyšlení

Anotace: Tok myšlenek vprostřed dlouhé, osamělé, temné, trýznivé noci...

Sebeklamné pomyšlení

V jádru srdce křičí, že

Srdcervoucí utrpení

Trpět prý už nemůže

Na kříž hřeby bije trýzeň

Kapky krve kreslí kruh

Který praví, že to ticho

Vyžene snad jenom bůh

Autor Jack Santiago, 09.03.2015
Přečteno 232x
Tipy 1
Poslední tipující: Rozina
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí