Jména...

Jména...

Anotace: Jirka a Pavla....na přání;-)za komentáře budu vděčná

Jen cítit Tvou blízkost...

I když neznám Tvé tělo,

Růží pohladit Tvou nevinnou tvář,

Kterou tolik hladit by se mi chtělo,

Ale...komu si půjčila svatozář?

Andílku, miluju něhu Tvých očí...

Prý obyčejnosti vážíš si víc,

A kdybych na světě už neviděl nic,

Viděl jsem Tebe, má něžná krásko,

Létám...toužím říkat Ti-lásko.

A teď...snad mé sny se plní...?
Autor sportackaverunka, 02.02.2007
Přečteno 306x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí