Nádech výdech

Nádech výdech

Anotace: Období klidu

Crrrrr..... Ne ještě ne, jen vypnout zvonek budíku,

jen ještě chvíli ležet a nechat svět se světit.

Být jak socha, co čeká na poslední dotek umělců,

být klidná jako kvítek, co poslední je na okvětí.

 

Oči nechat zavřené, jen vnímat ticho a něčí cizí dech,

a když ne cizí, tak přijmout i ten svůj.

Teplu se odevzdat, led nechat ledit se v kráterech.

 

Chceš taky tohle zažít? Tak v tichosti a pokoře mě následuj.

Autor Danuela, 11.03.2015
Přečteno 222x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí