Indián

Indián

Anotace: ...co ještě nenajdu....

 

 

Znám jednoho indiána

na tvrdém spí do rána

statečně to rozchodí

nyní se to nehodí

 

Překážky zdolává sám

šikovný to indián

 

Ohnivého oře lovil

tak rychlý však nebyl

 

Hraje si na rybáře

a prý mi ukáže

tu svoji rybku

co nemá chybku

 

Na ne příliš neslyší

únosem to vyřeší

Další skalp tak získá

radostí si výská

 

Ve vigvamu pod kopcem

poradí si s poklopcem

 

Přivázanou u totemu

má nahou, bílou ženu

 

Jaký druh mučení zvolí?

Kdo ví?

 

 

 

 

Autor Martinecka23, 11.03.2015
Přečteno 337x
Tipy 4
Poslední tipující: adaj, Psavec, enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

asi zákuskem...

11.03.2015 23:47:30 | enigman

Asi okuskem:-)

12.03.2015 06:20:14 | Martinecka23

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí