Pravda

Pravda

Anotace: ...

Pravda je čistá a bílá

   jak svatební šaty

Pravda je čistá a nahá

  Jak novorozenec uprostřed deky

Pravda je třpytivá a bílá

   jak čerstvě napadlý sníh

Pravda je krásná a znělá

   když z úst člověka - plyne si

Pravda je červená či bílá

   sklenice vína

Pravda je průzračná

   jak voda

   jak vodopád nádherných slov

Pravda je chladně ledová

   jak polární noc

Pravda je upřímná - příjemná

   jak tichá, vlahá noc

Pravda je nejtěžší

   a přeci není kov

Autor Bufik, 12.03.2015
Přečteno 241x
Tipy 2
Poslední tipující: Fialový metal
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí