Náš večer, náš svět

Náš večer, náš svět

Anotace: V tmavé hlučné místnosti.

Z pochybně vyhlížející krabičky
Sype na stůl tabák
Šňupací-prý kvůli mentolové vůni
A probodává mě očima
Nenechá mě být

Když už chladnu
A jsem klidná
Jemně mě chytne za ruku
Přenese mě do jiné galaxie
Do jiného světa a dimenze

Okolí se točí
A vnímám jen jeho
To on je ta galaxie
To on je středem jiného světa
A tvůrcem nové dimenze

Utíkám ze strachu
Ale pořád cítím napětí
Mezi námi dvěma
Promíchané se štěstím
A zvláštní zbožností

Srdce mi hoří a krvácí
Je zoufalé a chce mě zastavit
Jenže teď mě má pod kontrolou on
Můj mozek už to dávno vzdal
A plíce přestaly fungovat

Sedí na nepohodlné židli
Tváří se pyšně
Jako král našeho malého vesmíru
A já jsem hrdá královna
Napojená na neviditelné nitky

Stěží si dokážu představit
Že jeden z nás odejde
Tím by přetrhal spojení
Nemohla bych žít
A on se přesto zvedá
Odchází

Jsem beze smyslů
Neovládám své tělo
Nemůžu mu říct ať tu zůstane
Uvnitř mě propukne pláč
Každý kousek mě ho postrádá
A to nevyšel ze dveří

Jsem bez plic a bez srdce
Bez mozku
Nemůžu řídit okolní dění
Dění řídí mě
Pomalu se vytrácím
Přesto jsem hrdá a šťastná
Autor margaretm, 12.03.2015
Přečteno 246x
Tipy 6
Poslední tipující: jitoush, zelená víla, enigman, Malá mořská víla
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

i když nesmyslně...

13.03.2015 00:19:48 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí