Chci

Chci

Anotace: věčné chtění

Sbírka: Mé soukromé peklo

Chci
zabíjet samotu, co svírá mou duši
a vrátit to všem,
co tu byli a ublížili.

Zbavit se tíhy a zmizet těm, co tuší
a ztratit se v davu
všem, kteří se přiblížili.

Předstírat odvahu, která mi sluší
a nevidět strach,
co jiní vytušili.

Křičet dost nahlas, když všichni jsou hluší
a závidět všechno
těm, co tohle vyřešili.
Autor Mafianka, 13.03.2015
Přečteno 238x
Tipy 6
Poslední tipující: enigman, jitka.svobodova, Frr, hankac
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

já bych chtěl lenochoda...viseli by jsme spolu na stromě...

17.03.2015 11:28:23 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí