Bývám neviditelný, když mě posloucháš

Bývám neviditelný, když mě posloucháš

Anotace: ★★★★★

V poslední době..

v prvním taktu namočeném..

v bankovní loupeži

si prozpěvuju bláznivé souvislosti

o tom, jak země neleží

tam, kde většina zemí chodí spát

 

najednou..

i nastokrát

 

K čemu mi je studna plná studu?

Vždycky jsem byl..

jsem..

a budu..

neviditelný, když mě posloucháš

neslyšitelný, když mě pomlouváš

nezranitelný..

 

v posledním taktu, na první dobu

 

z banky

 

nebo z hrobu

 

si prozpěvuju bláznivé souvislosti

o tom, jak země neleží

tam, kde leží všechny kosti

Autor Trapné děťátko, 15.03.2015
Přečteno 305x
Tipy 16
Poslední tipující: gallatea, Radhuza, Frr, Nikita44, hanele m., CoT, Luky-33, Pamína
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

svérázný zážeh "hry doopravdy" ST :-D

16.03.2015 17:42:31 | Frr

Jsi blíženec co drnká na lyru
v paralelním vesmíru
ST

15.03.2015 23:55:10 | Pamína

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí