Co je mi platno

Co je mi platno

Anotace: ---

co si večer vezme na noci
co odpoledne na svítání
snivou lenost
křehké spaní

co letní vánek
s dravou vichřicí
a uplakánek
s dívkou tančící

co je mi platno
modré nebe
když na obzoru
černý mrak
toulá se oblohou

proč já tu stojím
sama
vedle tebe
s přetěžkým smutkem
u nohou
Autor stravla, 16.03.2015
Přečteno 291x
Tipy 8
Poslední tipující: AndreaM, Robin Marnolli, Rozina, Frr, zdenka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...sama...vedle tebe...s přetěžkým smutkem u nohou...však přeci jen s tebou...z

16.03.2015 16:12:26 | zdenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí