Neumírej

Neumírej

Anotace: ...

Proč si mi nezavolal?
Já čekala celý den i noc.
Proč jsi se neozval?
Já bála se o tebe moc.
Šla jsem k tobě domů,
bylo zamčeno.
Teď je konec všech dnů,
to bylo mi dnes řečeno.
Běžím na místo,
kde se to událo.
Pořád ještě doufám,
že se mi to jen zdálo.
Ležíš tam na zemi,
bledý a bez dechu...
Všude kolem krev..
Padnu na kolena..
Neumírej, lásko...
Autor petulkak, 02.02.2007
Přečteno 412x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Ty skrblíku jeden tu vůbec neznám... ale povedla se ti

01.03.2007 16:47:00 | zolikv

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí