Vyznání

Vyznání

Anotace: ......

     

     Má duše osudem spoutaná,

      chtěla by k výšinám se vznést,

     odhodit zemskou tíž,přeletět milion světelných let,

     zlehka dotknout se hvězd,na mléčné dráze se svést.......

 

 

      Má duše v těle vězněná jak v kobce studené,

      chtěla by vstát a zža světlem jít,

      v slunečních paprscích se hřát,

      s měsícem stříbrným na šaty usoukat nit.....

 

       Má duše bolestí pozemských let trýzněná,

       chtěla by jizvy své zahalit v milostný pléd,

       znovu procitat v náruči hojivých doteků,

       cítit  teplou dlaň,

       z úst hladových až do dna vypít lásky lék......

Autor Mates.21, 17.03.2015
Přečteno 335x
Tipy 5
Poslední tipující: Mácha, James Libustka, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a uzdravit dusi... pekna

19.03.2015 09:56:14 | James Libustka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí