PROČ NE SEKRETÁŘKU ŠÉFE?

PROČ NE SEKRETÁŘKU ŠÉFE?

Anotace: NaZdraví

blíží se čarodějnice
a ty brzy budeš mít narozeniny
v krásném jarním pokojíku
manželství snově svůdně laděnou paní
představ si
ráno kvete
vše nejlepší
potom se mihne dcerka s drobným dárkem
happy birthday..tati

a pak se probudíš…

jo ty máš ty čtyřicetiny
tak hele tohle potřebuju koupit
a dcera se musí učit anglicky

tak prosím tě jen decentně
perfektní by bylo kdybys dneska zůstal
v ocelárně
a oslavili bychom to až se vrátí
máti z nemocnice
prostě všecko tak najednou ok ?!?

..

dals poslední lok hořké kávy
když dcera ahoy tati zívla
směrem ke kuchyni
než se opřela o dveře a skoro spala dál
zas ponocovala
pro poletujícího básníka na sociální síti
to už je ráno motýlí

žena zašermovala na ní mobilem
že je pozdě ať sebou hodí
nebo nestihne fotografování

a za chvíli bylo ticho

hlavou se ti ještě honilo
stádo černých koní
nad nimž letí zoufalcův bumerang

zašels do garáže..
nasunul klíč do zapalování
otočil
motor naskočil
bezva..aspoň něco funguje
všechno nejlepší kamaráde
Autor J's .., 18.03.2015
Přečteno 217x
Tipy 3
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Aida
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí