Bez inspirace

Bez inspirace

Anotace: Byl jednou jeden básník, a skládál své básně, brzy mu došla inspirace, a už to...

Byl jednou jeden básník,
a skládál své básně,
brzy mu došla inspirace,
a už to neznělo tak krásně.

Básník cítí ten pocit,
že je to s básněmi konec,
že už se nemůže inspirovat,
a k tomu všemu je vdovec.

Básník se potuluje po ulici,
marně svůj cíl hledá,
ani rýmy už neví,
jeho kůže je už bledá.

Najednou se koukl,
do Liter literárního serveru,
četl si hodně básní,
až z toho udělal operu.
Autor Happy, 19.03.2015
Přečteno 212x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí