OCHRANNÁ

OCHRANNÁ

Anotace: ...

zahnána do hloubky
přesto mi chybí
lovit ji na proutky
vrby to vidí

kdybych
si v životě vážil víc
ryby

pozdě jsem nemusel
pod modrý bigbít

ode dna
přehrady
rezonuji
jarními nápady

dostat se
pod ledy

zkusit doplout
na jeden nádech
s paprskem života
se štěstím ve vodě
přinést na srdci
poem o slunci...

v červáncích?
v soumracích?
v slzavých pádech?

třeba je nebeští koníci osuší
k malému kvítku uvnitř pádí
pršíme živote abychom vadli?

prršššíííí

mají tvář od větru

z hor
z domova sněhu

pluji..

dál musím ze svetru
ať poznám něhu
jsem porézní tvor ale ne z cukru

prší

je ti chladno dešti
hladíš jitru
citů němých
bez deštníku
bez pláštěnky
neschováš se ve výklenku
jen ať …
prší
smývá
ať je ze mě víla
a z čisté duše úsměv
v zahradách zelených
sedmikráska milá
Autor J's .., 21.03.2015
Přečteno 246x
Tipy 8
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Aida, Frr, Smile-and-Fire
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ahoj sedmikrásko :-)

16.11.2018 10:46:53 | Romana Šamanka Ladyloba

:-)

22.03.2015 23:12:50 | Romana Šamanka Ladyloba

Voda je živel Bohyně Matky

22.03.2015 23:12:41 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí