Duše můz

Duše můz

Co možná vidím tedˇ,není pravda
je jen stoka,droga odporná
Duše stárne
a už se nesrovná
Zem po které jdu je shnilá,
Nerovná

Děvčátko promiň,pusť mě,pusť
Sem křivej vrah
NE muž!

Vrah citů,co vymíraj
Pán můz,co vzpomínaj
Autor Chránič Zubů, 07.03.2005
Přečteno 440x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí