Obraz v červené košili

Obraz v červené košili

Anotace: ...

Jako malíř
Co se chystá namalovat
Další obraz
Zkoumám každý tvůj obrys
A pak ho nanáším na plátno

Míchám tmavé barvy tvých pocitů
A zářivé barvy tvých slov
Vytvářím nové odstíny
Každým dalším tahem
A pohybem štětce

Nastavuji tě do správného světla
A dlouze si tě prohlížím
Abych mohla malovat
Až tu budu jen já
I když doufám že to se nestane

A s jistotou můžu říct
Že obrazy co byly dosud namalovány
I ty které ještě někdo vytvoří
Nejsou a nebudou tak krásné
Jako tenhle obraz
Který je v jiném vesmíru
Ale i tak je ze všech nejpůsobivější

Nemůžu vyjádřit jeho hodnotu
A to je na něm nejlepší
Skryté umění
Ale opravdové
A tohle všechno v červené košili
Je přede mnou a čeká na svůj tah
Autor margaretm, 23.03.2015
Přečteno 257x
Tipy 3
Poslední tipující: hanele m., enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ovšem košile ten tah neudělá...

25.03.2015 07:39:08 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí