žít dál

žít dál

Anotace: ...

Teď už se houpám v jiné síti
nahoru dolů,
pomalu zvykám,
radost,zas smutek,
směju se i vzlykám,
den po dni,měsíc po měsíci
a brzy za mnou rok.

Teď už jsem v jiném životě.
Ne že se vznáším nad oblaky
někdy se bojím,
někdy jsem zlá
a někdy dobrá taky.

Pár úsměvů,pár slzí
vzápětí nové jaro vítám
a malé kousky štěstí
tak opatrně a nesměle
do otevřené dlaně chytám.
Autor stravla, 24.03.2015
Přečteno 361x
Tipy 4
Poslední tipující: danaska, Rozina, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná a pravdivá.

24.06.2015 19:50:37 | danaska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí