Zpívaná

Zpívaná

Anotace: -

Tak se mi zdá

A klidně oprav mě

Že svět moc rád

Mluví jen o pravdě

 

Hoříme touhou

Která v nás není

Poznat svou podstatu

Dřív než se změní

 

Proč tolik otázek

Křižuje hlavou

Odpověď loví

Jak mouchy pavouk

 

A tak ti odpovím

Všichni jsme jedním

Velkým a kulovým

Vším jen ne všední

 

Jééé ééé ééé

To tak

Jééé ééé ééé

To tak

 

Rytmus je stejný

Všem srdcím světa

Když se mé zastaví

Nenechej mě tak

 

Nenech mě spočinout

Příteli v tichu

Hrobovém pode mnou

Žiju, když jsi tu

 

Když nejsem sám

Cítím se hoden

Součástí světa rád

Že není onen

 

Je mi tě líto

Vojáku v poli

Sám proti všem

A sám na cokoli

 

Jááá ááá ááá

To znám

Jááá ááá ááá

To znám.

Autor Bolder, 25.03.2015
Přečteno 235x
Tipy 3
Poslední tipující: Frr, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Rytmus je STejný
všem srdcím světa

25.03.2015 10:36:14 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí