slavnosti ticha

slavnosti ticha

Anotace: ... za stíny stromů

 

 

stíny stromů 

protažené večerem

kde šero překrývá se

s náladou místa

 

a ticho oškrábané

na šelest

dýchá jako zvíře

chycené do želez

 

i když tance okolo ohně

vzaly už za své

tma z těch dávných nocí

převlečená za satyra

dobývá se všude

 

zbyla jen zarostlá cesta

a z večerních toulek

strohý symbol ženy

 

z dlouhé chvíle

vykroužený prstem

na okenní tabulce

staré lesní kapličky

Autor josuatree, 25.03.2015
Přečteno 273x
Tipy 7
Poslední tipující: AndreaM, Malá mořská víla, jitoush, knihomolka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...pěkné obrazy....Ji.Líbí...

25.03.2015 21:34:32 | jitoush

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí