Slova psaná tuší

Slova psaná tuší

Anotace: ...

 

   Jen jeden z večerů

   podivných barev, 

   tvořený z příběhů

   na stůl

   vyložených karet, 

 

   co mluví řečí osudu,

   co mluví o studu

   všech milenců,

   i osamělých duší

 

   ty karty pouze tuší,

   zato slova vrývají se

   jak věty psané tuší

   do prázdných míst

   našich zítřků

 

   vepíšeš osud...

 

   ...myšlenkou.

   

    do meziřádků.

    

     

 

 

   

 

   

Autor Daniela, 25.03.2015
Přečteno 301x
Tipy 12
Poslední tipující: Trash75, AndreaM, enigman, Akrij8, Jort, adaj, Frr, jitoush, Joe Vai
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mezi řádky se píše nejlíp...

26.03.2015 11:01:31 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí