Světlo a stín

Světlo a stín

Anotace: -

Mami, bojím se tmy

Rozsviť si v duši, řekla mi

Světlem pak budeš ostatním

Jen pozor dej si na svůj stín

 

Stínům se totiž nelíbí

Nic co je zářné, bez chyby

Z bezostyšností zloděje

Vezmou ti jiskru naděje

 

Proč tedy musím vrhat stín?

Je světlu pólem opačným

Ač by se ti to hodilo

Bez něj by světlo nebylo.

Autor Bolder, 26.03.2015
Přečteno 276x
Tipy 3
Poslední tipující: James Libustka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pekne jsem si pocetl

30.03.2015 12:44:20 | James Libustka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí