Prach môjho tela

Prach môjho tela

Anotace: -

Akýsi tlak ma dnes od rána pri srdci bolí
opäť sa dvíham nočný žeravý.
Opri sa vietor zanes ma do slnečnicových polí
a znova prinúť prach nech cestu pripraví.

Korienky bylín nasyp do mažiara
zahaľ sa do prachu z konských kopýt
a dotiaľ roztĺkaj kým ostro nezažiaria
zelený bôľ musím do dna dopiť.

V tých preludoch láska po mne hmatá
cvendží mosadz, dlho sa nahá slň
ó, šťava bylín vzácna jedovatá
ozve sa mi nárek žĺn.

Opäť chodím k rybníkom, s nohami v teplom bahne
šepkám a dýcham mokrý dym.
Čierny tieň nado mnou sa nahne
prinúti prach, nech sa v prach obrátim.
Autor IronDodo, 27.03.2015
Přečteno 293x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Lůca
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Prinúť prach, nech cestu pripraví...pri tej fráze mám chuť vziať isté meno vôbec nie madarmo :)
Ale máš tam 2x zelený :)

27.03.2015 18:59:41 | maryshka

dkjm

27.03.2015 19:25:01 | IronDodo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí