.....

.....

Anotace: ...

Přál bych si hořet
Krásným plamenem
ale né shořet
stát se jasným majákem

Vidět na cestu...
kam vlastně vede?

Chtěl bych vidět
všechny příležitosti
za nic se nestydět
a né jen tak házet v kostky

Neztratit se v labirintu
co moc rád svede

Zahrát si v orchestu
tohoto bytí
účasnit se naplno šelestu
plánu pozemského žití

Prorazit tu oponu
nehrát si na herce a loutku

Být sám sebou
vykročit tou pravou
dosáhnout svých cílů
užívat si teď a tady bez rozdílů

Nepoužívat na sebe tolikrát použitou šablonu
při pohledu na "život" semi zvedá úsměv v koutku
Autor Smile-and-Fire, 28.03.2015
Přečteno 298x
Tipy 5
Poslední tipující: Kett, Laven De Brig, Aida
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí