Já a Ty

Já a Ty

Anotace: ....

Sepsala bych ...

Všechna ta slova
jenž do vět nesedí,
každou malou lež,
co občas vyklouzne ti,
píšu pro ty, co stále nevědí -
že zametáš mě,
jak pod koberec smetí.

Tvé tiché výčitky,
že snad jsem někdo jiný,
trestáš mě -
za random přešlapy.
Najal sis právníky
na presumpci viny,
možná vážně toužíš
aby byli jsme zas jen Já -
a Ty.
Autor Annie the wolf, 30.03.2015
Přečteno 297x
Tipy 9
Poslední tipující: AngelLia31, J's .., Jort, Petbab, josuatree, Frr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dost dobře napsané

01.04.2015 00:21:32 | J's ..

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí