O22 IV.

O22 IV.

Anotace: n foto son

Sbírka: O


13:07

omajgat
myslíš, že jsem vážně bastard?


teď jsem já tebou
a ty jsi mnou
konečně jsem se našel
můžu se na sebe dívat do zrcadla a tak podobně
znáš to
všechny ty pitomé nesmysly
které dělají den snesitelnějším
teď už zase smím
žrát a kouřit
jo vole
konečně jsem nás našel
jo kámo
je to tam
jsem teď zase trochu vedle
ale vím
že ty to za nás dotáhneš
do konce

chci dokázat něco co ještě nikdo nikdy nedokázal
chci nespat se všema s kterýma jsem ještě nespal
chci být každým kým jsem nikdy nebyl
chci být nejhorším
z nejlepších
to všechno teď chci
Autor CoT, 01.04.2015
Přečteno 389x
Tipy 4
Poslední tipující: Jort, Skořicová princezna
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Obdivuju tvou produktivitu.

01.04.2015 13:14:09 | Skořicová princezna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí