Sobec

Sobec

Anotace: Chci vlastnit život.

Chci tebe,

jen když se mi to hodí,

chci majetek,

chci vlastnit svět.

Chci nebe,

i do pekla co shodí,

chci vlastní věk,

smět trhat květ.

 

Chci lásku,

co bude dávat vše,

chci bohatství,

chci bráti slast.

 

Chci volnost,

mít vše co jenom jde,

ač věštci tví,

předpovědí strast.

 

Chci si sám řídit rým,

chci vlastnit jazyk.

 

Chci mít vše,

co chci.

Není nikdy dost.

 

 

 

Autor Daniel Felder, 01.04.2015
Přečteno 251x
Tipy 1
Poslední tipující: hankac
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí