Dosáhnout až k nebi

Dosáhnout až k nebi

Anotace: Text k písničce. :}

Ne každý den svítí slunce na tvou tvář,
ale věř mi,
každý z nás byl stvořen k tomu, aby zářil.
A netvrdím, že já vlastním svatozář,
ale věř mi, nenechám tě, ať si kdo jsi, aby ses smutně tvářil.

Já vím, zdá se,
že neblíží se spáse,
to málo, co mohu ti nabídnout.
Přesto přijmi mnou
ruku nabízenou,
otři si slzy, vstaň a pojď se mnou.

Dosáhnout až k nebi.
Vznést tvé myšlenky ještě trochu výš.
Tak otevři oči.
Rozhlédni se kolem a pak možná pochopíš.
Že dosáhnout až k nebi.
Vynést tě k těm nejšťastnějším které znám.
Tak jako už pár jiných.
Vyneslo mě tam, když na srdci se zjevil šrám


Nikdy není tak zle, aby se člověk nesměl smát,
v tomhle věř mi,
nikdo z nás by neměl den co den se mračit.
Když osud nepřeje ti, já pomůžu ti vstát.
No tak, věř mi,
chci být tvým důvodem usmívat se začít.

Je blázen ten optimista,
myslíš si teď dozajista,
přesto doufám, že s tím bláznem půjdeš, jeho směr už znáš.
Tím cílem je štěstí
a slova dobrých zvěstí,
že všechno bude fajn, když důvěru v mé sliby jenom tak nevzdáš.

Dosáhnout až k nebi.
Vznést tvé myšlenky ještě trochu výš.
Tak otevři oči.
Rozhlédni se kolem a pak možná pochopíš.
Že dosáhnout až k nebi
Vynést tě k těm nejšťastnějším které znám.
Tak jako už pár jiných.
Vyneslo mě tam, když na srdci se zjevil šrám.

A já tu cestu znám. V srdci ukrytou ji mám.
Ukážu ti její krásy, poslouchej nadějí všech hlasy

Dosáhnout až k nebi.
Vznést tvé myšlenky ještě trochu výš.
Tak otevři oči.
Rozhlédni se kolem a pak možná pochopíš.
Že dosáhnout až k nebi
Vynést tě k těm nejšťastnějším které znám.
Tak jako už pár jiných.
Vždyť v nížinách nikdo by se neměl toulat sám.
Autor Shani95, 05.04.2015
Přečteno 284x
Tipy 6
Poslední tipující: Piví, Frr, knihomolka, adaj, Nikita44
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vskutku - představuju si to jako, bez přehánění-úchvatnej text k nějaký nezesládlý folkový písni :-D

05.04.2015 22:35:56 | Frr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí