Láska..

Láska..

Anotace: ...

Ztratil jsem dech,
Už nejsem to já,
V malbách na zdech,
Je láska má,

Láska co zmizela,
Zmizela navždy,
Ulítla jak včela,
Nenahradí ji každý,

Šanci mi osud dal,
Ale jí ji zahodil,
Zahodil jsem ten dar,
Než abych šťastně žil,

Zklamaný jsem,
Hlavně sám sebou,
Mým velkým snem,
Bylo být s tebou,

Lituju sebe,
A vyčítám si chyby,
Myslím na tebe,
A na naše sliby...
Autor Pan Žloutek, 06.04.2015
Přečteno 264x
Tipy 4
Poslední tipující: Loveless, El Fantasto, knihomolka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí