Mantry

Mantry

Anotace: Čím můžeme vyhnat démona z těla? Nejsem si úplně jistá, do které kategorie toto zařadit.

Tohle by asi zabralo jen na romantické a hodnější démony. Samozřejmě se může změnit osoba, když se démon bude vymítat z muže. To u všech, mimochodem.

Nech ji být, tvore tajemný,
opusť její tělo, vrahu nájemný.
Vím, že se Ti od ní nechce,
teď Ti to povím, no neříká se mi to lehce.
Ačkoliv po chodbách se plouží,
nejsi Ten, po kom touží.
Jednou věcí můžeš si být jist
a to, že Ti chce říct: ,,Vypadni, zmiz."
Myslíš si, že před světem ji bráníš,
že ji svou přítomností chráníš.
A i když je to z Tvého pohledu námaha,
nejsi Ten, který jí pomáhá...

Další by pak mohla být pro drsnější démony:

Její schránka je moc měkká,
tu nechce Tvá povaha vzteklá.
Tak znovu vylez a jdi dál,
s tímhle tělem by se Ti každý démon akorát smál.

A taky můžeme poukazovat na chování:

Šel jsi tak tak okolo a najednou 'hup,'
aniž by ses zeptal ,,Mám povolený vstup?"
Ani já teď s Tebou nemám žádné slitování,
příště si vzpomeň na dobré vychování.
Tvá matka za Tebe by se styděla,
kdyby Tvé chování, byť z dálky, viděla.
Tak teď ven a čelem ke zdi,
vychovatelem budou Ti omítka a hvězdy.

Anebo:

Když teď vylezeš, můžeš se spolehnout,
že nechám Tě do postele zalehnout.
Zajímavý sen nech si zdát,
ano, démone, chce se Ti spát...

Á vždycky můžeme tím nejfalešnějším a nejhlasitějším zpěvem začít opakovat množství různých, rádoby děsivých slov. Á to bych se divila, kdyby to démon vydržel.
Autor Diktátor., 06.04.2015
Přečteno 293x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pobavil jsem se a dávám tip.

06.04.2015 15:40:52 | Adramelech

Cením si toho :)

06.04.2015 16:41:50 | Diktátor.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí