Per aspera ad astra

Per aspera ad astra

Anotace: Máš to ve svých rukou a jen jednou.....tak si porad co a jak.....

V péřových duchnách schovávám si tesknotu a žaly,

na noc je jim stejně nejlépe a tolik nebolí.

Kdoví, kolik už jich bylo, kolik pocitů do nich nasbírali,

Ti přede mnou, mohli si myslet cokoli.

 

Kdo posbírá korálky, co se mi tu každé ráno sypou,

kdo řekne mi konečně, jak je poskládat, aby jen nelíbaly parkety.

Třeba to pochopím sama, třeba se budu radši místo poezie milovat s realitou,

ale......proč by jednou nemohl svět padnout pro osamělé poety................

 
Autor Danuela, 07.04.2015
Přečteno 273x
Tipy 5
Poslední tipující: Frr, jitoush, Jort, enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

korálky se neskládají ale navlékají...

07.04.2015 09:06:57 | enigman

Ale musí se poskládat, když popadají na ty parkety....a pak teprve navlékat

07.04.2015 09:16:37 | Danuela

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí