Dámy

Dámy

Anotace: Hory lesy?

Hory lesy jebnime si…

známa fráza všetkých báb.

Na ktoré spomínam,

v túto dobu.

 

Pili sme spolu donedávna,

veď tak sa patrí,

zahrešiť.

 

Teraz dámy, staré slečny,

vedú svoje ratolesti tam…

do neznáma, za ruku s istotou.

 

Že ukážu im,

nové veci, zážitky.

Vychovajú správne.

To, každopádne.

 

Matky dní a detí,

majú moc nesmrteľnú.

Zmocňujúc sa noci,

pokladajú základ, hoc, či.

 

Prežívajú život,

veľakrát bez pomoci...

 

Autor Gatita, 07.04.2015
Přečteno 285x
Tipy 3
Poslední tipující: vodnař
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí