Ledová královna

Ledová královna

Anotace: Kéž bys byl za to rád...

Jsem socha, z ledu.
Chladná a bez citu.

Tvář němá, neměnná.
Jakoby ze skla, skleněná.

Strnulý pohled a prázdné oči.
A kolem královny muži se točí.

Tancují, skáčou a dary nosí.
O přízeň její se penězi prosí.

Odmítám vidět a slyšet vše kolem.
Zklamaná lží a světabolem.

Ale vždy, když jsi v mé blízkosti ty,
hýbou se mi oči a vykreslují rty...

...taju...

Autor Lucije, 07.04.2015
Přečteno 473x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí