Holka v metru

Holka v metru

Anotace: CHLÍPNÍk...

V metru
při trmácení
z jedný nekonečný na druhou
listuju v novinách
neznám jejich název
(vytáh´ jsem je z koše
otočené na stranu tři
Ze zahraničí).

Všechny ty unie a bomby
a fousatý se samopalama
jsou úplný hovno
proti voku na punčoše
holky
co sedí naproti mě.

Čte si noviny
možná ty samý jako já
a voko se na mě dívá
jako na kus trapnýho hnusu.
Podívej se, kde jsem já,
směje se mi drze,
na stehně
tak blízko důvodu
tvýho usilovnýho slintání.

Když holka s přetrhlejma nítěma
vystoupila
zbyl po ní ve vagónu
divnej
smrad.

Vnímaví pasažéři
ladí nosy
a ohrnují je:
Má děravý punčochy
určitě se nemeje
špindíra.

To jenom já
znám
pach svý nasranosti.
Autor Dandysek, 03.02.2007
Přečteno 289x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"Vy vole!" znamená v překladu: "Díky, pane!"

03.02.2007 10:34:00 | Dandysek

ona to měla být poklona...
no tak jsem asi vůl... :-)))

03.02.2007 00:23:00 | recht

Vy vole!

03.02.2007 00:17:00 | Dandysek

chlípníku, ten smrad cítím až tady... :-)))
NOS - a roboti taky...

03.02.2007 00:14:00 | recht

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí