Dívky tulačky

Dívky tulačky

Anotace: O takových těch ženách, co s vařečkou u plotny sní své velké sny, aby v zápětí šly připravit ještě moučník :-)

Rozmarné dívky tulačky,
co pečou nedělní koláčky,
ty, které celý svět prochodí,
o razítkách v pasech nic nevědí.

Dívky s kopretinou na zástěře,
co nikdy nepodlehly by nevěře,
v duchu mají kvítí ve vlasech,
nevěrné jen ve svých snech.

Svázané domnělou povinností, 
přípravy večeře se denně zhostí,
v mysli stále svobodné a hravé,
velké sny o blízkých dálkách máme.

Autor Šárka X, 08.04.2015
Přečteno 339x
Tipy 11
Poslední tipující: Jan Urban, Poetik, Mácha, Neldor, SmallGeorge
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Takový mi taky rádi máme,
s těmi se mi nehádáme.
Co taky říct,
večeři má za chvíli
kde na hádku
vzít dost síly.

:-)

09.04.2016 13:28:30 | Mácha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí